floor floortje

Alles over fashion

Plan je bruiloft bij Culinair Centrum

De belangrijkste dag van je leven vier je bij Culinair Centrum. Wij begrijpen dat je bruiloft een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven is en dat je dit tot in de puntjes goed verzorgd wil hebben. Wij bij Culinair Centrum helpen hier graag bij. Culinair Centrum biedt als geschikte locatie voor een intiem feest met lunch of receptie, maar ook een groot feest voor 150 gasten met een DJ of orkest is bij ons geen probleem.

Sfeervolle locatie bij Culinair Centrum

Culinair Centrum ligt gelegen in de omgeving van Helmond en Eindhoven. Met onze centrale ligging in Nederland, zijn wij voor iedereen snel en gemakkelijk bereikbaar. Onlangs is Culinair Centrum geheel verbouwd en is het tegenwoordig meer dan alleen een kookstudio. Onze ruimtes zijn intiem, modern en erg sfeervol ingericht. Daardoor is Culinair Centrum zeer geschikt als feestlocatie voor een bruiloft.

Gastvrijheid is de basis bij Culinair Centrum

Onze gastvrouw bij Culinair Centrum ontvangt jullie hartelijk en zal samen met haar team er voor zorgen dat alles tot in de puntjes zal verlopen. Zo hoeven jullie je hier geen zorgen meer om te maken en kunnen jullie lekker genieten van je mooie dag bij Culinair Centrum. Of het nu gaat om een spetterende welkomstcocktail, een feest met live muziek of een knallende afsluiter, Culinair Centrum denkt graag met je mee en komt samen met je tot de perfecte planning.

Kortom, je bruiloft vier je bij Culinair Centrum

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat Culinair Centrum voor jou kan betekenen op je speciale dag? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!