floor floortje

Alles over fashion

Routes maken in Tyre

Vandaag wil ik jullie vertellen hoe je het makkelijkst routes kan maken voor in je TomTom of Garmin navigatiestysteem. Dit kan namelijk met Tyre van Tyre to Travel.

Tyre downloaden

Je kent het wel, je stapt op je motor en wilt een bepaalde route gaan rijden. Maar wel een route die bij jou past, een spannende route of juist een route met weinig bochten. Hoe maak je die nou zelf?  Tyre is een gratis programma die je kan downloaden. Je hebt ook vier betaalde programma’s maar die zijn niet perse nodig. Tyre werkt trouwens wel alleen op een Windows besturingsprogramma.

 

Het leuke aan Tyre is dat je zelf routes kan maken maar ook bestaande routes kan openen. Deze routes moet je dan wel zelf even downloaden. Bestaande routes kan je ook nog aanpassen, dat is helemaal ideaal. Zo hoef je niet alles zelf te doen maar kan je kijken wat jij eraan zou willen veranderen.

4

 

Zelf routes maken

Als je zelf een route wil gaan maken begin je met een startpunt. Je kan zelf bepalen waar je wilt gaan beginnen. Als je per ongeluk het punt verkeerd hebt ingesteld met je daadwerkelijke locatie dan zorgt dit systeem ervoor dat je zo snel mogelijk op het goede punt komt. Hierna ga je de rest van je route samenstellen. Als dit gelukt is kan je de route inladen in je navigatiesysteem. Deze wordt dan opgeslagen in je gewenste extentie.

 

Ik hoop dat dit verhaal een beetje duidelijk is en jullie kan helpen bij het maken van je eigen routes. Mijn volgende blog gaat over mijn ervaring met een motorkledingoutlet! Ik hou jullie op de hoogte wanneer deze online komt.