floor floortje

Alles over fashion

Autorijlessen in Lelystad

Verkeer

Je bent 16,5 of ouder en je wilt je rijbewijs halen? Woon je in Lelystad of dichtbij? Dan is het heel logisch dat je natuurlijk autorijlessen in Lelystad wilt. Bij Learn To Ride krijg je lessen vanaf 90 minuten. Tijdens het rijden volg je een programma dat de instructeur voorbereid heeft maar je mag zelf natuurlijk ook wat inbrengen. Als je bijvoorbeeld moeite hebt met de koppeling of beter wil leren inparkeren dan kan dat zeker ook. Je kunt één keer per week lessen maar ook vaker als je dat wilt. Een persoon heeft rond de 35 lessen nodig om het examen te halen.

Autorijlessen in Lelystad

Autorijlessen Lelystad voor starters

Nog nooit in een auto gezeten? Geen probleem! Je kan bij Learn To Ride als starter maar ook als gevorderden rijlessen. Je begint bij de basis en werkt dan naar een hoger niveau. Heb je al eerder rijlessen gevolgd ergens? Of heb je op een andere manier ervaring opgedaan, dan gaat het proces wat sneller. Ook stapt niet iedereen elke dag in een auto. Soms wil je dan dat het verkeersinzicht weer even naar boven wordt gehaald. Daarvoor heeft Learn To Ride een opfriscursus, hier worden alle aspecten van het autorijden nog een keer aan de orde gebracht. Learn To Ride heeft ook spoedcursussen voor de mensen die geen tijd hebben om weken of maandenlang les te nemen. Hierbij volg je in een paar dagen meerdere lessen waardoor je in korte tijd klaargestoomd wordt voor het rijexamen.

Rijbewijs

Faalangst

Voor sommige mensen is het halen van je rijbewijs spannend. Faalangst is niet ongebruikelijk. Johan, een van de instructeurs bij Learn To Ride, is een expert op dat gebied. Je wordt gecoacht op een ontspannende manier zodat je niet zenuwachtig wordt of blijft.

Ben je geïnteresseerd in lessen nemen bij Learn To Ride? Kijk dan voor meer informatie en de contactgegevens op de website!