floor floortje

Alles over fashion

Meer informatie voor verantwoordelijk zonnen

meer informatie

Ben je woonachtig in Elderveld of omgeving en ben je op zoek naar meer informatie voor een goede zonnestudio in de buurt waar je verantwoordelijk onder de zonnebank kunt gaan? Dan ben je bij Zonnestudio Elderveld aan het juiste adres. 

meer informatie

Verantwoordelijk zonnen 

Als je op de meer informatie link hierboven klikt zul je door worden verwezen naar de website van Zonnestudio Elderveld. Je zult dan terecht komen op een zeer informatieve en overzichtelijke website waar veel informatie te vinden is over deze zonnestudio en over verantwoord zonnen. Op de website zijn onder andere de volgende tips te vinden voor het verantwoordelijk onder de zonnebank te gaan:

  • Bepaal vooraf je huidtype. Een lichtere huid verdraagt minder dan een donkere huid
  • Bouw de zonnebankkuur op. Laat je huid wennen aan de straling van de zonnebank
  • Draag tijdens het zonnen een speciale bril die de ogen beschermt
  • Smeer de huid voor en na het zonnen in
  • Gaat je huid prikken, jeuken of irriteren? Stop dan onmiddellijk met zonnen
  • Ga niet onder de zonnebank als er sprake is van een huidaandoening
  • Vraag de medewerkers van Zonnestudio Elderveld om advies!

Zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten die hebben gezond bij deze zonnestudio 

In de loop van de jaren waarin deze zonnestudio inmiddels bestaat zijn er al erg veel voorgaande klanten onder de zonnebank geweest. Deze voorgaande akten zijn allemaal zeer tevreden over de Ergoline zonnebanken die in deze zonnestudio staan. Deze zonnebanken liggen namelijk zeer comfortabel en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De volgende klanten zijn ook zeer even over de goede service die zij hebben ontvangen en dit is allemaal terug te lezen in de zeer sportieve reviews die op de website van de zonnestudio te vinden zijn.