floor floortje

Alles over fashion

De kampeerboerderij in Brabant zorgt voor veel plezier!

kampeerboerderij brabant

kampeerboerderij brabantIk ga het vandaag hebben over de kampeerboerderij Brabant. Dit doe ik omdat ik hier een tijdje geleden een hele leuke tijd gehad heb. Samen met mijn vriendinnen ben ik hier geweest. Wij zijn hier naartoe gegaan omdat we weer eens een keer iets met zijn allen wilden doen. Voordat we hier boekten wisten we niet goed wat we wilden doen. We wisten alleen dat we veel ruimte nodig hadden omdat we met een grote groep waren en dat het gezellig moest zijn.

Samen met mijn vriendinnen ben ik toen het internet opgegaan. Op het internet hoopte we een leuke en gezellige locatie te vinden. Het leek ons leuk om naar Brabant te gaan omdat het hier altijd zo enorm gezellig is. Een goede vriendin van me vertelde dat ze een keer naar kampeerboerderij Brabant was gegaan en dat dit uitstekend bevallen was. Deze boerderij was volgens haar erg luxe en buiten dat kan je hier dankzij de ruimte die je hebt ook veel leuke spellen met elkaar doen.

kampeerboerderijEen top weekend!brabant

Omdat onze vriendin zo erg te spreken was over deze kampeerboerderij besloten wij om naar de website toe te gaan. Hier zagen wij inderdaad wat ze vertelde, daarom besloten we een weekendje te boeken.

Dit is een goede keuze geweest. We hebben hier namelijk echt een fantastische tijd gehad. We hebben veel gelachen en veel leuke spellen met elkaar gedaan. Buiten dat zijn we ook een dagje naar Eindhoven geweest en dat zou ik zo weer doen!