floor floortje

Alles over fashion

Een kwalitatieve racestoel bij The Autosport Company

Bent u opzoek naar een racestoel? Dan bent u aan het juiste adres bij The Autosport Company. Een racestoel is perfect voor het comfort in de auto én een uitstekende manier om uw interieur te stylen. Zij hebben een enorme keuze aan modellen, kleuren, merken en materialen.

Wat is een racestoel?

Een racestoel is een zitplaats die de bestuurder of passagier goed op z’n plek houdt tijdens het accelereren of het maken van flinke bochten. Ideaal voor de die-hard autofan of circuitrijder, die niet van compromissen houdt. In een kuipstoel voelt u uzelf één met uw auto. De racestoel heeft een vaste positie in een wagen en is niet echt verstelbaar: verstellen kan alleen als de stoel wordt losgeschroefd van het stoelframe. Racestoelen zijn lichtgewichten die veel zitsteun geven en een gemakkelijke instap bieden. Bovendien geven racestoelen de binnenkant van uw wagen een super strakke en sportieve uitstraling.

Een racestoel bij The Autosport Company

Bij The Autosport Company vindt u een compleet aanbod van FIA gekeurde racestoelen. Het assortiment bestaat uit racestoelen van de merken QSP Products en OMP Racing. Alle racestoelen hebben een FIA keuring. Deze stoelen worden gebruikt bij officiële autosport evenementen. Hierbij is een FIA keuring noodzakelijk.

Daarnaast zijn de racestoelen ook verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo zijn de instapmodellen bekleed met zachte velours bekleding en zijn de luxere varianten bekleed met een ademende mesh stof. Deze stof staat erom bekend dat deze snel opdrogen en tevens slijtvaster zijn.