floor floortje

Alles over fashion

Speculatieve belegging

hedera kopen

Met hedera kopen doe je in feite een speculatieve belegging, beleggers denken dat de HBAR wel geadopteerd zal worden. Met iDeal kun je eenvoudig de munten kopen van hedera, het project is wel zeer veelbelovend en al een aantal jaren in ontwikkeling is. Het netwerk zelf is in staat tot 500.000 transacties per seconde af te werken, en binnen 2 seconde veilig af te wikkelen. Belangrijke grote bedrijven hebben zeker interesse in deze technologie, de technieken zijn ook op grote publieke netwerken beschikbaar.

hedera kopen

Interne token

Hedera heeft ook een interne token beschikbaar, namelijk de HBAR. Deze munt zal als cryptocurrency betalingen doen binnen het betalingsnetwerk van Hedera. In het begin kon je alleen hedera kopen als investeerder uit de Verenigde Staten, nu is de munt toegankelijk voor iedereen. Het platform van Hedera is in Maart 2018 in gebruik genomen dus nog redelijk nieuw te noemen. Het is een zeer snel en betrouwbaar platform, het geeft ontwikkelaars de keuze om nieuwe applicaties te ontwikkelen.

Decentraal netwerk

Het netwerk van Hedera is decentraal en open source, een derde partij bewaakt wel de ontwikkelingen van het netwerk. Het wordt door een raad bestuurt, de raad bestaat uit 39 bedrijven en instellingen. Een speciale raad wordt gekozen om dit specifieke project te begeleiden. Omdat je andere gebruikers niet kent en toch met hedera kopen veilig wil handelen, is dit mogelijk om het via het platform te doen. Het platform is beter dan de traditionele platformen die er zijn en biedt nieuwe alternatieven van bestaande netwerken.