floor floortje

Alles over fashion

Tip: afvallen Venlo

Tegenwoordig lijkt het haast wel dat iedereen aan het afvallen Venlo is. De ene persoon gaat hiervoor een paar keer per week trainen, een ander laat er een gebakje voor staan. Omdat ik zelf ook al de nodige kilo’s kwijt wil raken ben ik aan het sporten gegaan. Maar ik merkte wel hoe harder ik ging sporten hoe meer trek mijn lichaam kreeg en ik hierdoor weer ging snaaien. Omdat ik ook wel in de gaten kreeg dat dit geen goede manier is om vet te verbranden ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik bij de site van Maxxtreme terecht. 

Al 20 kilo eraf

Wat ben ik trots op mijzelf omdat ik aan het afvallen in Venlo ben. Samen met de sportschool en de producten van Maxxtreme is het mij al gelukt om er 20 kilo vanaf te krijgen.  Meteen merk ik dat ook aan mijn lichaam en voel ik mij een stuk fitter. Thuis merken zij ook dat ik goed in mijn vel zit, dit omdat ik ook vrolijker ben geworden.

Wil jij ook een paar kilo lichter worden, kijk dan eens op de site van Maxxtreme en kijk wat de producten voor jouw lichaam kunnen betekenen.