floor floortje

Alles over fashion

Wijnproeverij Loosdrecht

Wilt u binnenkort een wijnproeverij in Loosdrecht organiseren? Bent u een evenement aan het organiseren en wilt u als onderdeel daarvan een wijnproeverij organiseren? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen, want Your Choice Catering organiseert wijnproeverij als onderdeel van catering op evenementen en partijen.

your-choice-catering-300x114

Zo kunt u bijvoorbeeld een wijnproeverij als onderdeel van uw personeelsuitje doen, wat zeer uniek en origineel is. Ook wanneer u bijvoorbeeld een diner organiseert, kunnen wij ervoor zorgen dat u een perfect afgestemde wijn bij uw diner ontvangt. Daarbij kunnen onze medewerkers tijdens het inschenken van de wijn u precies vertellen waar de wijn vandaan komt, hoe oud de wijn is en welke afdronk het heeft.

Wijnproeverij organiseren in Loosdrecht

Zo organiseren deze proeverijen wij niet voor slechts 2 personen, maar de minimale grootte van de groep ligt ook niet vast. Wij gaan wel uit van een minimaal bestedingsbedrag van 500 euro.

Als echte wijnliefhebbers hebben wij een speciale selectie van wijnen samengesteld die uit diverse druivenrassen uit verschillende landen bestaan. Hierbij laten we u kennis maken met verschillende wijnen over de hele wereld. Naast een leerzame maken wij er vooral een gezellige avond van samen met u en uw gasten.

Wilt u meer weten over de wijnproeverijen weten die wij voor u kunnen organiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag wat we voor u kunnen betekenen voor uw evenement.